KOLMANNES POIS KIINTEISTÖN LÄMMITYSLASKUSTA

Liikekiinteistön lisäeristäminen maksaa itsensä äkkiä takaisin.

Mitä isompi kiinteistö, sitä enemmän säästät - nimittäin lisäeristyksellä!

Ruvetaanhan nyt järkeviksi ja tilataan se villamies katsomaan, paljonko yrityksen juoksevista kuluista voisi säästää ihan vaan puhaltamalla vähän villaa sinne mistä sitä puuttuu.

Jos ajatus villan hinnasta vielä paleltaa, lataa alta esimerkkilaskelma, jossa on eritelty, paljonko yrityskiinteistöä lisäeristämällä voi säästää ihan silkkaa rahaa.

Soittele sen jälkeen Markulle, niin lasketaan sinulle tarkat säästöluvut yrityksesi kiinteistölle, riippuen tietenkin lämmitysmuodosta ja siitä, millaiset eristeet teillä tällä hetkellä on. Jos päädyt lisäeristykseen, takaamme, että viimeistään seuraavan sähkölaskun kohdalla alkaa sydäntä lämmittää. 

RAHANSÄÄSTÖ EI PALJON HELPOMMAKSI MENE:

Pyydä meidät käymään

Tulemme katsomaan kiinteistösi, kun pyydät. Kartoituskierros ei maksa mitään. 

Saat rehdit lukemat

Investointilaskelma = paljonko maksat. Säästölaskelma = paljonko säästät. Olepa hyvä!

Johtopäätös on sinun

Kun olet saanut laskelmat, voit tehdä niiden pohjalta päätökset, mitä teet. 

Paljonko suuren yrityskiinteistön lämmityskuluissa voi säästää?

Niinpä, paljonko? Tästä voit ladata energiansäästölaskelman, jossa on esimerkkikohteena 600 m²:n rakennus. Laskelmassa on eritelty, paljonko tämänkokoisen kohteen kertaluontoisella lisäeristyksellä voi säästää jatkuvissa lämmityskustannuksissa.

Paljonko suuren yrityskiinteistön lämmityskuluissa voi säästää?

Niinpä, paljonko? Tästä voit ladata energiansäästölaskelman, jossa on esimerkkikohteena 600 m²:n rakennus. Laskelmassa on eritelty, paljonko tämänkokoisen kohteen kertaluontoisella lisäeristyksellä voi säästää jatkuvissa lämmityskustannuksissa.

{

“Halliprojektin eristäminen meni nopeammin kuin osattiin odottaa. Itse jos oltaisiin tehty, olisi mennyt useampia viikkoja, nyt meni neljä päivää. Lämmin Kodin tekemänä projekti tuli myös kokonaisuutena paljon halvemmaksi.”

– Erik Räty, Taloykköset Oy

{

“Tuotteiden toimitus on Lämmin Kodilla todella joustavaa. Jos meillä on tullut aikataulumuutos, niin se ei ole aiheuttanut minkäänlaista ongelmaa. Tarvittaessa olemme saaneet tilattua heiltä myös erittäin pikaisella aikataululla.”

– Mika Kuokkanen, JM-Talot Oy

Lataa tästä energiansäästölaskelma

Laskelmassa on eritelty, paljonko voit säästää yrityskiinteistön jatkuvissa lämmityskuluissa lisäeristyksen avulla. 

    Kysy lisäeristämisestä

    Haluatko suoraan tarkat laskelmat omasta yrityskiinteistöstäsi? Vai mietityttääkö joku lisäeristämisessä? Kirjoita mietteesi tähän, niin soitellaan.