Yhteistyön tuloksena syntyi luonnollinen ja hengittävä koti

mennessä | elo 2, 2022 | Asiakastarinat | 0 Kommenttia

Moni unelmoi raikkaasta ja luonnollisesta kodista, jossa olisi hyvä olla ja hengittää. Anne ja Kalle Keränen eivät tyytyneet pelkkään haaveiluun, vaan tarttuivat tuumasta toimeen ja rakensivat sellaisen itse. Tutkiessaan terveellisen rakentamisen ratkaisuja he törmäsivät Hunton-puukuitueristeeseen, hengittävään tuotteeseen, joka pitää talon lämpimänä luonnonmukaisella tavalla. Tuotteen valintaan he saivat asiantuntevaa apua Lämmin Kodilta, joka toimitti heille eristeet ja rakenteeseen yhteensopivan höyrysulkukankaan sekä hoiti eristeiden asennuksen talon yläpohjaan ja seiniin. Talon seinärakenteessa käytettiin lisäksi Huntonin tuulensuojalevyä.

Puukuidulla eristetty talo on terveellinen valinta

Keräsille oli tärkeää rakentaa talosta kaikin puolin hengittävä ja terveellinen. Siksi tuotteiden ominaisuudet herättivät paljon kysymyksiä. “Halusimme selvittää tekniset yksityiskohdat ja eri tuotteiden yhteensopivuuden tarkkaan”, Anne Keränen kertoo. Hän kiittelee tapaa, jolla Lämmin Koti otti selvitystyön hoitaakseen. ”Markku kertoi meille tuotteista todella asiantuntevasti ja otti monista asioista selvää puolestamme.”

“Tavoitteenamme oli löytää seinärakenteeseen ratkaisu, joka kestää aikaa ja muuttuvia olosuhteita lämmönvaihtelun sekä ilmankosteuden suhteen”, Kalle Keränen kuvaa. “Näin voidaan minimoida mahdolliset kosteusongelmat.”

Hunton-puukuitueriste oli luonnollisia materiaaleja arvostaville Keräsille sopiva valinta talon eristeeksi. “Halusimme rakentaa hengittävärakenteisen puutalon, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan hirsitaloa”, Anne Keränen kuvailee. “Lisäksi Huntonin puukuitueristeen lämmön- ja ääneneristyskyky on hyvä, eikä tuotteen seassa ole haitallisia kemikaaleja, joita voisi vapautua huoneilmaan.”

Rakentaja arvostaa asiakaslähtöisyyttä

Omakotitaloa rakennettaessa asioidaan useiden rakennusalan toimijoiden kanssa. Tällöin luottamus ja hyvä asiakaspalvelu nousevat kynnyskysymyksiksi. Keräset kohtasivat rakennusprojektinsa varrella monenlaisia toimijoita, ja pettymyksiäkin tuli vastaan. Lämmin Kodin kanssa yhteistyö sujui kuitenkin erinomaisesti alusta loppuun asti.

“Matkan varrella tuli vastaan monta sellaista kokemusta, ettei toimitettu sitä mitä luvattiin tai välitetty aidosti asiakkaan parhaasta. Lämmin Koti oli puolestaan yksi niistä firmoista, joiden kanssa kaikki meni hienosti.”

Keräset vaikuttuivat erityisesti Lämmin Kodin hyvästä ja asiakaslähtöisestä palvelusta. “Markku kertoi meille tuotteista ja palveluista asiantuntijan roolissa, eikä yrittänyt myydä meille mitä tahansa ratkaisua kriteereistämme välittämättä. Meidän oli todella helppo luottaa häneen ja hänen asiantuntemukseensa näissä asioissa”, Anne Keränen tiivistää.