Asiakastarina: Joustoa löytyy ja aikataulut pitää

mennessä | elo 2, 2022 | Asiakastarinat | 0 Kommenttia

JM-Talot Oy on omakoti- ja paritaloja rakentava ja remontoiva, Joensuun lähialueilla toimiva rakennusliike. Yritys ostaa Lämmin Kodilta eristyspalvelut asiakkaidensa toiveiden mukaisiin, avaimet käteen -periaatteella toimitettaviin taloihin. Yrittäjä Mika Kuokkasen mukaan viitisen vuotta sitten alkanut yhteistyö Lämmin Kodin kanssa on sujunut mutkattomasti tähän päivään asti. “He puhaltavat Knaufin kierrätyslasista tehdyn eristevillan kohteidemme ulkoseiniin ja yläpohjaan. Käytämme heidän palveluitaan lähes kaikissa urakoissa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä niin palveluun kuin tuotteeseenkin”, Kuokkanen kertoo.

Luottamus on yhteistyön kulmakivi

Rakennusalan yrittäjälle luotettavat kumppanit ovat kullanarvoisia. Jotta työ saadaan menestyksekkäästi maaliin, tulee kaikkien urakan osapuolten pitäytyä lupauksissaan. Kuokkasen mukaan Lämmin Kodin kanssa luottamus pelaa hyvin.

“Heti ensimmäisestä kohteesta näki, että Lämmin Koti tekee työn niin kuin se kuuluukin tehdä. He tekevät mitä lupaavat, ja hommat hoituvat aina sovitussa aikataulussa. Heihin voi luottaa sataprosenttisesti”, hän kuvailee yhteistyötä.

Vuosien varrella Kuokkanen on suositellut Lämmin Kotia niin toisille rakennusalan ammattilaisille kuin yksityisille kertarakentajillekin. “Olen suositellut heidän palveluitaan toisille siksi, että pitävät lupauksensa ja tekevät työn valmiiksi aikataulussa”, hän tiivistää.

Joustavaa palvelua sovitussa aikataulussa

Aikataulussa pysyminen on tärkeää rakentamisen kaikissa vaiheissa, jotta kohde valmistuu ajoissa.

“Se on käytännössä tärkein elementti rakentamisen kannalta”, Kuokkanen toteaa. Lämmin Kodin kanssa tuotteiden ja palveluiden toimitusaikataulusta ei ole tarvinnut kantaa huolta. “Tuotteiden toimitus on onnistunut heiltä tarvittaessa erittäin pikaisellakin aikataululla.”

Rakennustyömaalla on monta muuttujaa, jotka vaikuttavat urakan etenemiseen. Kun muutoksia väistämättä tulee, nousee tärkeäksi tekijäksi yhteistyökumppanin joustavuus. Kuokkanen näkee tämän Lämmin Kodin erityisenä vahvuutena.

“Sanotaan näin, että heidän palvelu on selvästi joustavampaa verrattuna moniin muihin toimijoihin. Jos meidän puolelta on tullut muutos aikatauluun, se ei ole aiheuttanut minkäänlaista ongelmaa. Asiat on aina pystytty heidän kanssaan järjestämään erittäin hyvin molempia osapuolia miellyttävällä tavalla”, kertoo Kuokkanen tyytyväisenä.